Digitala Teaterträffar

Länets amatörteaterkonsulenter, Tina Ruth och Stefan Jansson bjuder in till tre digitala teaterkvällar under våren. Syftet med träffarna är att peppa och stötta oss som är teateraktiva i vårt län under den pågående Coronakrisen och inspirera till era kommande teaterprojekt.

DIGITALA MÖTEN

Tisdag 26 januari kl.19.00-20.00
Teater med avstånd med Elisabeth Brånsgård
- Så här gjorde vi under Coronakrisen           

Elisabeth Brånsgård, regissör av PIP-Larssons kastrullresa, som berättar om sitt arbete med produktionen under våren och sommaren 2020. 

Elisabeth Brånsgård dramatiserade och regisserade PIP-Larssons Kastrullresa som spelades i Lekhyttans djurpark på Hallagården i somras. Hon har även skrivit och regisserat barnmusikaler, studentspex och revy, och är även legitimerad psykolog.

Anmälan: https://www.studieframjandet.se/orebro-lan/gustav-arrangemang/kurser/2021/januari/teatertisdag---teater-med-avstand/

Tisdag 9 februari kl.19.00-20.00
Revymakeri med Stefan Jansson

2021 startar ett nytt spännande projekt. Det handlar om att göra revy tillsammans. Stefan berättar om projektet, bjuder in och inspirerar för den som vill göra revy. Vad finns det egentligen för olika knep och upplägg? Hur börjar vi?

Stefan Jansson är själv revymakare sedan barnsben och vet det allra mesta om revyns historia. Stefan jobbar som teaterpedagog på Kulturskolan Garnalia i Lindesberg och är en av länets amatörteaterkonsulenter.

Anmälan:https://www.studieframjandet.se/orebro-lan/gustav-arrangemang/kurser/2021/februari/teatertisdag---revymakeri-med-stefan-jansson/

Onsdag 3 mars kl. 19.00-20.00
I väntan på vadå?? Filmpremiär!

Tina Ruth och Teaterföreningarna i Örebro län 

Vad hände egentligen med våra teaterföreningar i länet år 2020? Vad skulle ha hänt och vad hände istället? Tina Ruth gav sig ut i länet och filmade en mängd olika svar. Ikväll rullar vi ut röda mattan. Tina berättar om arbetet med filmen och bjuder in till premiärvisning av filmen.

Tina arbetar som amatörteaterkonsulent i Örebro län sedan 10 år tillbaka. 

Anmälan: https://www.studieframjandet.se/orebro-lan/gustav-arrangemang/kurser/2021/mars/teatertisdag---i-vantan-pa-vada-filmpremiar/

TEATERTRÄFFAR DÄR VI SES PÅ RIKTIGT!

24 april 10.00-17.00
Teater-genus seminarie

4 maj 17.30-20.00
Improvisation-fördjupning med Robin och Simon från improvisationsgruppen Alkemisterna

Ett samarbete med Studiefrämjandet.

Mer information kommer!