Hej alla teatermänniskor!

Nu är Tina tillbaka från föräldraledigheten och jobbar 50 procent. Stefan, som har varit vikarie är kvar på 20 procent. Vi träffas säkrast dagtid på måndagar och tisdagar i Föreningarnas hus på Slottsgatan 13 A. (Kontoret ligger direkt till vänster innanför dörrarna)

Just nu planerar vi inför både hösten 2019 samt vår och sommar 2020. Vår uppgift är att stötta amatörteatern i hela länet med stort eller smått. Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver hjälp med något i er teatergrupp/förening. Det kan vara allt från att bolla manusidéer till gästregi, röstövningar eller att leda er grupp i improvisation eller dramaövningar under en kväll eller två.  Att en av amatörteaterkonsulenterna gästar er grupp är alltid kostnadsfritt.

GRATIS WORKHOP

NYTT FÖR HÖSTEN är att om er teatergrupp behöver specialkunskap i någonting, tex stagefighting/smink/teknik och behöver någon kunnig person med specialkunskaper som kommer och leder en workshop med er, så har ni möjlighet att få workshopen betald av oss! Hur då, undrar ni nu? Jo, om ni bjuder in andra teatergrupper eller minst en annan förening till er workshop. Detta är en ny idé som vi provar så länge pengarna räcker, först till kvarn.

Teaterworkshop i Vad-du-vill

Lördag 30 november kl. 10-16

Var? Någonstans i Örebro

Kursledare: Tina Ruth och Stefan Jansson

Nu provar vi ett nytt koncept för länets alla aktiva! Målet är att amatörteateraktiva från hela länet får en möjlighet att träffas och lära oss nytt inom teaterns område och ha en rolig lärofylld dag tillsammans. Vad vi gör beror på vad ni i gruppen vill. Önskar du improvisera, iscensätta olika scener, träna din röst eller prova på clownteknik? Eller har du en dikt, monolog eller an annan text som du vill jobba med tillsammans med andra? Eller funderar du på hur du kan gå till väga för att hitta din rollkaraktär i pjäsen du ska spela? Vi utbyter kunskap i gruppen, stöttar varandra och har roligt tillsammans. Det blir garanterat en spännande teaterdag!

Så här går det till: Du anmäler ditt intresse genom att mejla Tina Ruth. Då skriver du även vad DU önskar ha ut av dagen (improvisation, textarbete, röst osv) Utifrån era önskemål, snickrar Tina och Stefan ihop en lös plan inför dagen, späckad med roligheter som ni fortfarande kan komma med synpunkter på morgonen innan vi kör igång.  Ja, och sen kör vi!

ANMÄLAN: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Märk mejlet med Teaterworkshop 30 nov

Hör av dig till oss:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tel 070-573 50 33

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tel.070-628 06 20

www.olbf.nu

Tina Ruth & Stefan Jansson

Länets amatörteaterkonsulenter vid Örebro läns bildningsförbund