Stefan Jansson, amatörteaterkonsulent på Örebro läns bildningsförbund

Ny på jobbet!

Hej! Jag heter Stefan Jansson och sedan 1/9 vikarierar jag som Amatörteaterkonsulent i Örebro län. Tina Ruth kommer att vara föräldraledig. Jag har tidigare varit verksam främst i norra länsdelen, som teaterlärare och regissör på Kulturskolan och Estetiska programmet i Lindesberg, men jag har även jobbat med Bergslagsspelen i Löa hytta, och producerat egna föreställningar senast revyn ”Jansson med mera, med flera” i länet och på turné i somras. Allt känns nu roligt och nytt och jag ser oerhört mycket fram emot att få träffa och se er alla på och ikring scenerna i länet!

Mina kontaktuppgifter är:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

070- 628 06 20

Teatergruppen önskar att personen besitter kunskaper i körsång/musik/dans/koreografi

Teater Vita svanen håller till i NBV:s lokaler i A-huset i Örebro och träffas på torsdagar kl 17.00-19.00. Gruppen arbetar med en egen vänskapstolkning av ”En midsommarnattsdröm” och kommer att ha premiär under våren 2019. Gruppen består av vuxna teateramatörer med olika funktionsvariationer. Cirkelledararvode eller lön enligt överenskommelse. Intresserad? Kontakta Hans-Erik Karlsson 076-050 01 84 eller via mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hej,

Om det är någon av er anslutna amatörteatersamverkansföreningar som har någon medlem som vill hjälpa till som volontär på lördag

den 15/9 kl. 18 då vi har vi en stand up comedy kväll på magiska teatern i Vretstorp och t.ex. vill hjälpa till med att stå i entrén, sälja tilltugg, vara konferencier / presentera komikerna på scen eller sköta ljud, hör gärna av er till mig på 0706035335 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Man kan ändå se hela showen och så får man gratis fika etc. (om man inte kan detta datum men är intresserad inför framtiden kan man fylla i sina uppgifter här .)

Dessutom vill vi även passa på att ge fri entré till anslutna medlemmar i amatörteatersamverkan som föranmäler sig senast 13/9 .via magiskateatern.se/standup

Ange samverkan i fältet för rabattkod

Väl mött

 magiska teaterns scenkonstförening

För föreningar eller teatergrupper

  • Kom igång
  • Improvisation
  • Skådespelarträning
  • Karaktärer
  • Röst
  • Clown
  • Stagefighting
  • Smink